Kreative yrker møre og romsdal

Møre og, romsdal, høyre - Posts Facebook Møre og Romsdal, høyre, Molde, Norway. Vi har tre på tinget: Helge Orten (1 Marianne. Mai holdes et produsent- og produksjonslederkurs i Sogndal, der Vestnorsk Filmsenter håper være med på å skape flere lokale produsenter og produksjoner i Møre og Romsdal. Vestnorsk Filmsenter skal ikke bare gi ut penger, men skal også være med på å bygge et grunnlag for filmproduksjon, sier Vaage. Kreative Møre og Romsdal skapar møteplassar og nettverk for deg som er interessert i eller jobber i dei kreative næringane i, møre. Kreative, søre Sunnmøre Archives, kreative Det er 9000 ulike stillingstitler (styrk-koder) å velge mellom. Noen yrker har mange detaljerte og dels overlappende underkategorier, eksempelvis rørleggere, og andre yrker mangler en egen kategori, eksempelvis hematologer. Dette betyr at det alltid vil forekomme noen unøyaktigheter og feilregistreringer. Dette er et must for alle i næringen og med interesse for de kreative yrker. VRI, møre og Romsdal and Vestnorsk Filmsenter.

Kreative - Home: Kreative yrker møre og romsdal

For fullstendig utlysningstekst og elektronisk søknadsskjema: Klikk her, søknadsfrist:.11.17, adresse: 6412 molde. Hvordan skaper du en levedyktig bedrift? Kultur- og folkehelseutvalet er hovudutval for sektoren.

Kreative yrker møre og romsdal - MØRE

Alt om utdanning. Møre og Romsdal og mulige. Studier.932 studier Skoler.197 skoler Yrkesguide 716 yrker, kurs 541 kurs Norge 242 studiesteder Utlandet. Møre og Romsdal sin satsning på kreative næringer gir deg sjansen til å delta på et program som er skreddersydd for at DU skal kunne bygge en lønnsom bedrift av din kreative kompetanse.

Kreative yrker møre og romsdal - Kreative, søre

Programmet omfatter har allerede vært gjennomført mer enn 25 ganger for over 300 deltakere. Transportkonsernet som består av blant annet ferge-, båt- og busselskaper, har hovedkontor i Florø. Hurtigruten / Her bestiller du verdens vakreste sjøreise. Kjennskap og erfaring frå offentlig sektor/offentleg planlegging er escortejente asian dating site ein fordel - Erfaring frå utviklings- og omstillingsarbeid - Erfaring frå prosjektleiing er ein fordel - Løysingsorientert, sjølvstendig og med gode gjennomføringsevne - Gode skriftlege og munnleg framstillingsevne. En lærling gir bedriften fersk kunnskap og nye innspill. Kulturfeltet er eit satsingsområde i fylkesplanen, og det museumsfaglege perspektivet er løfta fram i fylkeskommunen sin regionale planstrategi. Programmet er for bedrifter innen kunstnerisk virksomhet, kulturarv, arkitektur, musikk, film, foto, spill og design.

0 tanker om “Kreative yrker møre og romsdal

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *