Finn dame megler for eiendomsmegling

finn dame megler for eiendomsmegling

ikke trådd i kraft ennå. Sørg for at alt er rent og at småfeil er fikset før en eventuell visning. Er du på utkikk etter en dyktig eiendomsmegler? Etasje: Flis på gulv og vegger. Innvendige overflater: Boligen er ikke ferdigstilt, gamledel er i hovedsak kledd med panel på loft og gips i hovedetasje. Rammetillatelse for rekkehus med fire boenheter foreligger. Dette vil gi deg det beste grunnlaget for å vurdere om akkurat denne eiendommen er den rette for deg.

Finn dame megler for eiendomsmegling - Eiendomsmegler

I en artikkel fra. Rammetillatelse og tegninger vedlagt i salgsoppgavens bilag bilag. Etasje: Innredning er ikke montert. Eller kanskje verdivurdering av bolig? finn dame megler for eiendomsmegling

Finn dame megler for eiendomsmegling - Boa

Eiendomsforvalter Newsec Basale AS, Avdelingsleder obos, Boligforvalter Basale Boligforvaltning AS, Megler, garanti, eiendomsmegling. Takk til Cecilie Beckmann i Eie. Eie, eiendomsmegling er landets største privateide meglerkjede, og megler, petter Birkrem har. Meget profesjonell og serviceminded megler med dyptgående kunnskap om prosessen ifm boligsalg.

Rekdal - Enebolig: Finn dame megler for eiendomsmegling

I teamet har vi spesialkompetanse innen eiendomsmegling, interiør, kommunikasjon, foto og tekst. Finn din Boa- megler og ta kontakt for et hyggelig møte. Konf megler for mer info.

0 tanker om “Finn dame megler for eiendomsmegling

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *