Misfarget utflod gravid og kåt

misfarget utflod gravid og kåt

Stikking I Underlivet Ikke, gravid, mørk, utflod Gravid og brunt utflod De fleste kvinner får før eller senere problemer med sitt underliv, og ingen symptomer Alle kvinner har litt utflod, det er som det skal være og ikke noe sykdomstegn, skjeden Er utfloden unormal og plagsom; svært rikelig, misfarget, lukter vondt og har eller stikkende smerter. Gravid og brunt utflod. Spørsmål og svar / Kropp og helse / Etter sist mens har det kommet veldig misfarget utflod. Etter sist mens har det kommet veldig misfarget utflod. Side 2 - SnartGravid Møteplassen Er det mulig, jeg får ikke nok! 10 uker gravid, og alri opplevd maken! Stakkars mann er sliten og orker ikke mer jeg vil mer. Det at du er gravid,gjør ikke noe for meg, jeg kan godt bli pappa, men det som sårer meg.

Misfarget utflod gravid og kåt - Etter

En mild barnesåpe, og vask forfra og bakover så du ikke drar bakterier fra tarmen frem mot skjeden og urinrørsåpningen. Også din alder taler litt imot det. misfarget utflod gravid og kåt

Videos

OG Mudbone gives this hot postal slut a special package. Du går på Oralcon (som er en kombinasjons-p-pille med østrogen og gestagen er nå mot slutten av brett. 2, og skal da snart få menstruasjon. Siste dagene har du opplevd lys brun utflod og sett spor av blod omtrent som starten på menstruasjon og lurer på om dette kan være en blødningsforstyrrelse, eller om det kan være en festeblødning: altså om du kan være gravid.

0 tanker om “Misfarget utflod gravid og kåt

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket med *